top of page

GRAFISK PROFILERING

Biim-Logo2021-BiimAlone.png

Artist, Låtskrivare, Musiker

Uppsala, Sverige

Biim-Logotype.jpg

En mångsidig logotype- font, graphics och full logo. För att bredda användningsområdena samt för att skapa fler igenkänningsfaktorer av artisten. Logotypen går i samma grafiska profil som artistens musik samt sociala plattformar. Färgsprakande och inte stilrent.

Omslagsbilder-Biim.jpg

Omslagsbilder i liknande tema med en viss skillnad för att sofistikerat särskilja plattformarna från varandra.

PROMOFOTOGRAFERING

Promopics-Biim.jpg

Promobilder fotograferade utefter den valda grafiska profilen, den röda tråen går i samma färger, stil och känsla. Promobilder med ram och logotype för att hålla strukturen, även utan ram och logotype för att visa originalbilder.

Foto: Linnea Söderberg (linneapixels)

Edit: Linnea Söderberg (linneapixels)

RELEASESTRATEGI

MainReleasestrategi.jpg

En del av materialet för releasestrategin för att visa på det sammansatta temat som går i samma röda tråd som den grafiska profilen, med syftet att inge en tanke och bygga upp ett tydligt varumärke. Att behålla strukturen och tydligheten inför det första singelsläppet.

CONTENT CREATION

IMG_3249.jpg
IMG_3250.jpg

Här följer ett tydligt exempel på content creation som följer den grafiska profilen samtidigt som det ger en regelbundenhet till befintliga följare och utökar publikbasen. Content Creation utnyttjar alla instagrams verktyg, så som reels, videoklipp, IGTV:s och vanliga inlägg.

Detta exempel följer flera inlägg på plattformen instagram.

bottom of page