top of page

PROMO / BOKNING

Utgivning där kreatör & artist

kommer först.

Yellow Music erbjuder utgivning av musik, podcast och annan inspelning. Till skillnad från ett renodlat skivbolag sätter vi dig som person samt din kreativitet i fokus först. Vi arbetar i tonen av samarbete och genuinitet, vi är med som en vägledande navigator under hela processen tills dess att vi är i mål. Där 100% av alla royalties och intäkter tilldelas rätt roll.

Musikutgivning

Yellow Music erbjuder vägledning och stöttning i utgivning av musik till flertalet digitala plattformar. Vi hjälper dig med det administrativa kring släpp av fullängdsalbum, EP eller singel.

Vi hjälper även dig som vill ta tidigare släppt CD eller LP till digital distribution. Yellow Music har inga rättigheter - din musik är din musik. Fokus ligger på att du som artist ska vara, och förbli, självständig.

Podcast

Yellow Music har en fullt utrustad inspelningsstudio. Vi spelar in, editerar och färdigställer avsnitt samt coachar dig i skapandet av en Podcast.

Studios

Yellow Music har en fullt utrustad musik och- inspelningsstudio. Vi erbjuder producenter och artister att hyra studion, dagtid, enligt överenskommelse

Du som vill spela in en podcast och tidigare har erfarenhet av inspelning är välkommen att hyra studion också.

bottom of page