top of page
YMU-Sång&-scencoachning.png

Yellow Music United erbjuder coachning inom sångteknik och scennärvaro samt konsten att kunna kombinera dessa två på bästa sätt, utefter dina förutsättningar. Syftet med denna tjänst är att finna samt utveckla ditt personliga uttryck så att du känner dig trygg och säker på scenen i framtiden. Målet är att stärka din förmåga att sjunga med känsla, rytmik och teknik kombinerat med scennärvaro och utstrålning. Vi lär känna kroppen som en resonanslåda och utforskar din förenlighet med att framträda och stå på scenen.

 

YMU vill vara ditt stöd på resan mot att finna mod, en inre självkänsla, bygga trygghet och självförtroende kring din sång. YMU vill stärka och inspirera dig mot att våga stå på scenen i framtiden och utveckla en nervositet som är positiv. Oavsett ålder och förkunskaper är du välkommen till denna utbildning som förenas med nöje, glädje och kompetens. 

VEM ÄR DU?

Om du tycker att det är roligt att sjunga, om du vill lära känna dina stämband, utveckla en hälsosam sångteknik och bygga upp ett självförtroende och en inre självkänsla kring din sång är detta utbildningen för dig. Om du någon gång i framtiden vill ta dig an en publik, stå på scenen och beröra människor går vi igenom övningar för att på sikt känna sig bekväm med att kunna göra det. 

Utbildningen anpassas efter dig, dina visioner, dina förutsättningar och dina slutmål. YMU möter dig och vill förena glädje och positivitet med kompetens och lärdom. 

Har du ett par stämband och vill utforska dom mer är detta utbildningen för dig. 

HUR GÅR DET TILL?

  • Vi har ett kostnadsfritt planeringsmöte där vi går igenom dina visioner och utbildningen i sin helhet. Vi provar på ett par sångövningar och lär känna varandra innan kursens start.

  • Vi ses därefter vid 12 tillfällen, digitalt eller i person, 1 timme per gång. 

  • Efter varje tillfälle utvärderar vi och för en öppen dialog om hur det känts vid just det tillfället. 

  • Vid utbildningens slut är målet att du ska känna dig mer bekväm med din sång, ditt uttryck sångmässigt och på scenen samt ha dom verktyg som behövs för en hälsosam sångteknik.

HUR BÖRJAR VI?

  1. Du kontaktar YMU via mail eller telefon och berättar kort om dig själv och dina visioner.

  2. Vi hör av oss för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte.

  3. YMU bygger sedan upp ett specialanpassat förslag på upplägg för just dig!

  4. Vi bokar in tillfällena.

  5. LET'S GO! 

C07EBB61-D80C-4AC8-8DE6-DF7A56480FA8-FD7
IMG_0713.JPG

Foto: Eget foto

Foto: Linnea Söderberg (linneapixels)

KontaktaYmu-Button
Sunflower_Banner-2.png
bottom of page