top of page
YMU-Promotion.png

Yellow Music United AB erbjuder både etablerade och oetablerade artister olika tjänster inom Promotion. Så som Grafisk Profilering, Releasestrategier.

YMU hjälper dig att framställa din verksamhet och ditt varumärke med ett professionellt uttryck med målet att ge dina lyssnare en helhetsimage av dig som artist, regelbundenhet via dina sociala kanaler och med beprövade strategier uppmärksamma och lyfta ditt kommande musiksläpp. Syftet är att via organisk marknadsföring bygga upp en lojal och engagerad publikbas, ge din publik någon att relatera till. Genom en tydlig grafisk profil, regelbundenhet via content creation, beprövade och genuina releasestrategier och en promofotografering anpassad efter din grafiska profil och preferenser stärka ditt Artist-ID.

YMU - hemsida bild 2.jpg

GRAFISK PROFILERING

RELEASESTRATEGI

Grafisk Profilering innebär en tydlighet och ett sammansatt tema av dig som artist på dina sociala kanaler, att varje plattform ser genomtänkt ut för att väcka ett intresse hos dina lyssnare, ny publik, arrangörer och andra inom musikbranschen.
 

Att utveckla sitt artisteri till en business och ett varumärke kräver struktur och en röd tråd. YMU finns till för att vägleda dig inom ämnet.

Hemsida-LäsMerKnapp.png

Releasestrategi innebär att YMU bygger ett strategiskt schema för ditt kommande musiksläpp för att på ett genuint sätt uppmärksamma och lyfta släppet samt via organisk marknadsföring låta släppet efterleva så länge som möjligt.

 

YMU hjälper dig med att skriva en säljande men genuin pitch till Spotify samt säkerställer att strategin alltid går ihop med din grafiska profil.

Hemsida-LäsMerKnapp.png
Sunflower_Banner-2.png
bottom of page