top of page
YMU-Utbildning copy.png
YMU - hemsida bild 1-2.jpg

Yellow Music United erbjuder utbildning inom sångteknik, scennärvaro och dom mest grundläggande kunskaperna för musikproduktion i programmet Logic Pro X.

YMU hjälper dig att hitta och lära känna din röst med en hälsosam teknik, där målet är att bygga upp en inre självkänsla och ett självförtroende kring din sång. Även om du endast vill utveckla din sångteknik, någon gång stå på scenen i framtiden eller självständigt producera din egna musik är respektive utbildning något för dig.

Sång &-scencoachning

Under tillfällena för

Sång &- scencoachning fokuserar vi på att lära känna din röst och med en hälsosam teknik utveckla den samtidigt som vi kombinerar scennärvaro. 

 

Vi bygger upp en trygghet och en inre självkänsla kring din röst, vi utvecklar ditt register och övar på tekniken i praktiken med låtar efter dina preferenser.

 

Kursen anpassas efter dig och dina behov, YMU välkomnar alla åldrar och förkunskaper är inte av betydelse. 

Hemsida-LäsMerKnapp.png

MUSIKPRODUKTION

Under tillfällena för kursen inom

Musikproduktion fokuserar vi på dom mest översiktliga och grundläggande kunskaperna för musikprogrammet Logic Pro X.

Vi jobbar med en valfri cover och går igenom en inspelning, en lättare mix och hur man på ett enkelt sätt kan färdigställa projektet.

Syftet är att ge en översiktlig kurs för att ta steget mot att på sikt, självständigt producera sin egna musik. Efter kursens gång till att utveckla sina kunskaper i en mer avancerad efterkurs.

Hemsida-LäsMerKnapp.png
Sunflower_Banner-2.png
bottom of page